Leuke online spelletjes

Leuke online spelletjes voor op de Pc.

Leuke online spelletjes vind je tegenwoordig overal. Als je een beetje kunt zoeken hoef je je op het Internet nooit te vervelen. Ik ben zelf een groot fan van Candy Crush. Laats heb ik echter Boom Beach ontdekt en dat is mijn huidige favoriet. Je bouwt in dit spel een kleine basis op een tropisch eiland. Je kunt verschillende huisjes bouwen die allemaal een unieke functie hebben. Als je genoeg hebt gebouwd kun je een leger gaan opzetten. Jouw leger kan dan via bootjes naar andere eilanden varen en andere basissen aanvallen. Het leuke is dat die basissen niet van de computer zijn. Deze zijn van andere spelers en zodoende kom je hele creatieve basissen tegen. Poker is natuurlijk een klassieker, ook om online te spelen. Poker Pro 3 is mijn favoriet en ook deze speel je eenvoudig online. Ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt voor leuke online spelletjes, ga dus zelf snel eens op zoek naar toffe online games!